Fredag 15 mars 2019

På fredag den 19 mars är kontoret och vår telefonväxel stängd då vi är på personalkonferens.
Vid brådskande ärenden kan ni nå oss via våra mobiler eller e-post. Information om dessa finner ni här på hemsidan.

Ny advokat!

Idag gratulerar vi vår kollega Marcus Larsson som nu är advokat och ledamot i Sveriges Advokatsamfund.

God jul och ett Gott nytt år!

Året är inte till ända ännu och vi har inte slagit av på farten, men vi vill härmed passa på att skicka en hälsning till er alla.
Vi har telefon/växel öppen alla vardagar enligt våra vanliga öppettider under de kommande veckorna:
27/12 08:00-16:15
28/12 08:00-16:00
2/1 08:00-16:15
3/1 08:00-16:15
4/1 08:00-16:00 med stängt för lunch alla dagar mellan kl 11:45-13:00.

Varma julhälsningar från oss på Advokatbolaget Wallin & Söderberg!

Grattis Marcus!

Vi gratulerar vår biträdande jurist Marcus Larsson som i fredags den 14 december klarat advokatexamen.

Nytt kontor

Från och med 1 november har vi inlett ett kontorssamarbete med advokat Yüksel Özkan.
Advokatfirma Yüksel Özkan AB grundades 2010 av Yüksel Özkan och har inriktning på familjerätt, brottmål, utlänningsrätt och socialrätt.

Vi flyttar i och med detta från vårt kontor i Sollentuna och finns numera belägna på Scheelegatan 1, 2tr på Kungsholmen i Stockholm. Telefonnummer och övrig information är samma som tidigare. Vi ser helst att all post skickas till huvudkontoret i Uppsala för omedelbar hantering.

Fredag den 2 november 2018

På fredag den 2 november 2018 stänger vi vår växel kl 12:00. Vid akuta ärenden finner ni våra mobilnummer och mailadresser på Medarbetare-sidan.
Vi önskar er alla en skön Alla helgons-helg.

Ny advokat!

Idag gratulerar vi vår kollega Matilda Landström som nu är advokat och ledamot i Sveriges Advokatsamfund.

Praktikanter

Under perioden 180903-181026 kommer Elin Piri Björling och Camilla Nyström från juristprogrammet vid Umeå Universitet göra sin praktik hos oss. Välkomna!

Sommartider hej hej!

Vi närmar oss sommar och semestertider. Vi har öppet – precis som vanligt – hela sommaren och finns tillgängliga för uppdrag.

Vecka 27-32 kommer vår växel och reception att bemannas av Rebecca Curling som jobbar hos oss för tredje sommaren i rad – välkommen tillbaka till oss Rebecca!

Vi vill passa på att önska er alla en solig och skön sommar!

Personalförändringar

Vi hälsar Marcus Larsson (biträdande jurist) välkommen tillbaka till oss efter sin tingstjänstgöring vid Västmanlands tingsrätt. Marcus börjar igen den 2 juli och ni når honom enklast via vår växel.

Marcus Larsson kommer arbeta som jurist inom rättsområdena brottmål som målsägandebiträde och särskild företrädare för barn samt inom familjerätt, utlänningsrätt och socialrätt som LVU, LPT, LRV och LVM. Marcus åtar sig även uppdrag som biträde eller god man enligt föräldrabalken i ärenden om förvaltarskap. Marcus har fullgjort notarietjänstgöring vid Västmanlands tingsrätt 2017–2018. Marcus kommer vara verksam vid bolagets alla kontor.

Advokat Daniela Gamboa väljer att avsluta sin anställning hos oss den 30 juni, vi önskar henne lycka till med framtida nya utmaningar.